IMI Podden

Your Kindness

All My Love

Teach Us How

We release exclusive music through our website where each song is recorded, curated and produced from our most intimate moments inside and outside the studio, all in a growing collection of over 150 tracks. Become a subscriber: goo.gl/inI0Ve Produced by Will Reagan

To the Very End

Volume 45! Although this EP is a few weeks late (ahem, should was meant to be out in June) we are pleased to bring you these live moments. The first two tracks were recorded live in Baltimore this past Fall when we were at the Studio 4 venue. The last track 'To the Very End' was recorded this past Tuesday, July 3rd at our local gathering in Knoxville, TN.

Rest (Live)

Let It Happen (You Love Freedom)

Your Love Changes Everything

Low (Live) [ft. Andrea Marie]

We Believe You're Coming

Endless Years (Live At Reunion)

Episode #4 - Dave Ferguson

I episode 4 av IMI-podden får vi treffe David Ferguson, menighetsplanter, forfatter og kirke-nettverksleder fra USA. Daglig leder av Godhet Norge, Norunn Bakkebø snakker om Godhetsuken og fellestur til Bethel Church i USA. I tillegg er bibeloversetter Eyvind Olafsrud med oss og forteller om hvordan hans kallsopplevelse var og hvordan livet som bibeloversetter på Papua Ny-Guinea er.

Episode #3 - Egil Svartdahl

I denne tredje episoden får vi besøk av Tv-pastor Egil Svartdahl. Han deler om sine refleksjoner rundt det å snakke om tro med andre mennesker. Siri Rasmussen forteller et vitnesbyrd, og Siv Camilla forteller oss om hvorfor du bør melde på din familie på Åpen Himmel sommerfestival.

Episode #2 - Cris Rogers

I denne episoden får du møte en spennede menighetsplanter fra London, Cris Rogers. Han forteller om hvordan deres opplevelse er å plante i en av Londons aller fattigste bydeler. Frank Håvik, pastor i Nytt Liv, forteller blant annet om hvordan han opplevde pågripelsen av konvertitt-familien som var i kirkeasyl i menigheten hans på Stord.

Episode #1 - Randy Clark

I denne første episoden av IMI-podden får vi besøk av Randy Clark. Hanne-Therese Loftesnes forteller oss om helbredelsesskolen. Og Silje Marlen Øien forteller oss et nydelig vitnesbyrd!

Drevet av