Vår visjon

”Vi vil gjøre verdifulle mennesker til bevisste etterfølgere av Jesus Kristus.”

IMI-kirken er en menighet som eksisterer for å se Guds godhet gjort tilgjengelig for mennesker rundt oss.

Vår Historie

IMI-kirken har en lang historie under navnet Stavanger Indremisjon. På 1990-tallet ble vi en egen menighet som i dag er tilsluttet Normisjon og en del av Den norske kirke.

Fra vår base på Tjensvoll i Stavanger driver vi i dag både lokalt menighetsarbeid, virksomhet som strekker seg utover resten av Norge, og misjon rundt om i verden. Vi har også plantet fire menigheter; i Tananger, Sandnes, Arendal og Oslo.  Under Livet i kirken kan du lese mer om menighetsplantingene.

Hver søndag møtes vi til gudstjenester, og gjennom resten av uka kommer vi sammen i mindre fellesskap, kalt huskirker. Det er også mye annet som skjer ut i fra menigheten, både for barn, unge, studenter og voksne. Dette finner du mer informasjon om på disse nettsidene og våre facebooksider.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss på en våre gudstjenester, eller ta kontakt med oss for mer informasjon. På medlemssamlingene våre vil du få mer informasjon om menighetens historie og fundament.

Våre verdier

Guds nærvær -
 Vi tror at Gud er levende og aktivt til stede i vår verden, og at vi kan møte ham og kjenne ham. Derfor setter vi tilbedelse, Guds ord og bønn høyt.

Guds familie -
Vi tror at menigheten er ment å være mer enn en organisasjon. Bibelen omtaler fellesskapet av kristne som brødre og søstre - en familie. Derfor er huskirker, ærlige liv og raushet mot hverandre viktig for oss.

Guds godhet -
Vi tror at menigheten har et kall til å formidle til resten av verden at Gud er god og vil dem godt. Derfor verdsetter vi praktisk godhet, Guds kraft synliggjort gjennom tegn og under, og formidlingen av evangeliet med ord.

Kontakt noen i staben

Økonomi, fast giver
eivind.torgersen
@imikirken.no
Her kan du finne nettsiden og kontaktinformasjon til noen av de andre virksomhetene i IMI bevegelsen:
ACTA BIBELSKOLE  - GODHET -   IMI INSTITUTT   -   IMPULS   -   AGENDA 1   -   ÅPEN HIMMEL   -   KFSKOLEN   -   IMI Åpen barnehage   -   imi veiledningssenter
  -   IMI Internasjonal   -   IMI FORUM

Tusen takk!
Vi har mottatt din forespørsel.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Gudstjenester på søndager

11.00 / 18.00 Se hele kalenderen