Vi vil gjøre verdifulle mennesker til bevisste etterfølgere av Jesus Kristus.

Hvem er vi?

IMI har holdt til i Stavanger i 150 år, først som Stavanger Indremisjon, og senere som menigheten IMI-kirken som er tilsluttet Normisjon og Den norske kirke.

Alt det vi gjør, springer ut av menigheten på Tjensvoll i Stavanger. Her møtes vi til gudstjenester på søndagene, og resten av uka møtes vi i huskirker i alle kommunene på Nord-Jæren. I IMI-kirken finner du aktiviteter for barn, unge, studenter og voksne. Følg oss gjerne på Facebook for mer informasjon.

Vi har plantet fem menigheter i Tananger, Sandnes, Arendal og Oslo. Under Livet i kirken finner du mer informasjon om disse menighetsplantingene.

Vi er opptatt av å gi videre det Gud har gitt oss! Det gir seg utslag i et misjonsengasjement som strekker seg over hele verden. På bloggen vår finner du gode historier om livet som går ut fra huset.

Lurer du på å bli medlem hos oss? Da er du velkommen til en uforpliktende samling hvor du får god informasjon og anledning til å stille dine spørsmål. Ta kontakt, så får du en invitasjon av oss!

Vår visjon

Vi vil gjøre verdifulle mennesker til bevisste etterfølgere av Jesus Kristus.

IMI-kirken er en menighet som eksisterer for å se Guds godhet gjort tilgjengelig for mennesker rundt oss.

Våre verdier

Guds nærvær

Guds nærvær -
 Vi tror at Gud er levende og aktivt til stede i vår verden, og at vi kan møte ham og kjenne ham. Derfor setter vi tilbedelse, Guds ord og bønn høyt.

Guds familie

Guds familie -
Vi tror at menigheten er ment å være mer enn en organisasjon. Bibelen omtaler fellesskapet av kristne som brødre og søstre - en familie. Derfor er huskirker, ærlige liv og raushet mot hverandre viktig for oss.

Guds godhet

Guds godhet -
Vi tror at menigheten har et kall til å formidle til resten av verden at Gud er god og vil dem godt. Derfor verdsetter vi praktisk godhet, Guds kraft synliggjort gjennom tegn og under, og formidlingen av evangeliet med ord.

Kontakt noen i staben

Unge Voksne Medarbeider
hannah@imikirken.no

Tusen takk!
Vi har mottatt din forespørsel.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Gudstjenester på søndager

11.00 / 18.00 Se hele kalenderen