GUDSTJENESTE

VELKOMMEN til gudstjenester høsten 2020!

Takk for at du holder deg oppdatert på det som skjer i IMI – også når retningslinjer for godt smittevern endres. Vi fortsetter å søke og finne gode løsninger for møtepunkt innad i menigheten. Her er slik det ser ut fra 15.nov t.o.m. 6.des: 

FAMILIEGUDSTJENESTE

For familier med barn under 10 år: Det blir live familiegudstjeneste fra IMI på Zoom søndager kl. 1100. Det blir interaktivt, spennende formidling og en mulighet til å se andre IMI-fjes. Det er mulig for 50 personer å komme fysisk i salen vår og delta på gudstjenesten "bak-kulissene" på Zoom-sendingen. Link til påmelding følger under.

Koble deg på linken her: https://zoom.us/j/97345501438

Familiegudstjenesten starter kl.11.00 søndag, med innslipp i Zoom-rommet fra 10.45. Vi må slippe alle inn manuelt så bare vent til du kommer inn, det skal gå fortløpende. Skru på kamera ditt så alle kan se hverandre. Og lyden har vi av helt til det eventuelt blir annonsert i programmet at lyden skal være på i noen sekunder. Husk å logge dere på før kl.11.00 så dere ikke går glipp av noe. Sendingen varer mellom 20 og 30 minutter.

HAR DU PROBLEMER MED Å KOBLE PÅ ZOOM?
Her er noen alternative måter å logge seg på.
  • Trykk på linken og Zoom skal åpne seg selv i Zoom-appen på telefon, nettbrett eller datamaskin. Har du ikke installert dette så følg instruksene på skjermen din.
  • Hvis du ikke kommer videre på linken prøv å kopier adressen inn i en nettleser og følg instruksene derfra.
  • Du kan også kopiere inn den 11-sifrede tallkoden fra linken, som er Meeting ID til gudstjenesten, inn under Join-knappen i Zoom-appen.


Påmelding til familiegudstjeneste

Familiegudstjenesten 29. november kl 11. Påmelding ligger her: https://www.checkin.no/event/27910/g11-familiegudstjeneste-29-november-2020

Familiegudstjenesten 6. desember kl 11. Påmeldingen ligger her: https://www.checkin.no/event/27913/g11-familiegudstjeneste-6-desember-2020

PULS

UNGDOM

  • For ungdom: I ungdomsarbeidet JOIN lages det egne samlinger på IMI for de ulike aldersgrupper onsdager og torsdager, slik at alle har tilbud om et     møtepunkt i uka. Mer informasjon om dette går ut i egen mail til ungdommer og foreldre.

UNGE VOKSNE OG VOKSNE

  • For unge voksne og voksne: det lages det et videoopplegg på 20 minutter med vitnesbyrd, input og bønn. Denne som gjøres tilgjengelig allerede fredag før helga og kan sees av alle – men er særlig tenkt for bruk i huskirkene/cellegruppene. Vi oppfordrer huskirkene til å møtes ukentlig i denne tiden, og at man da slår gudstjeneste og huskirkesamling sammen til et felles møtepunkt. Video på norsk og oversatt til engelsk finner du under. Og dessuten kan du bruke en av våre lovsangsspillelister fra Spotify.

Her finner du også andre spillelister og alle vår musikk fra IMI-kirken:
https://open.spotify.com/artist/5ioYY8EWxiMjHcPu93ouRl?si=yzOAX7kpQ5ue4G_g5T6e_w

BØNN OG LOVSANG

Menighetens bønn og lovsangsmøter går som vanlig for inntil 50 deltagere hver tirsdag kl.1900. Oppmøte registreres ved ankomst.

MINDRE FELLESSKAP

De mindre fellesskapene blir særlig viktig i denne tiden! Ønsker du å bli en del av en huskirke? Ta kontakt med Irene på irene@imikirken.no

Velkommen til å koble deg på – håper vi sees, på den ene eller den andre måten!