GUDSTJENESTE

VELKOMMEN til gudstjenester 2021!

Takk for at du holder deg oppdatert på det som skjer i IMI – også når retningslinjer for godt smittevern endres. Vi fortsetter å søke og finne gode løsninger for møtepunkt innad i menigheten. Her finner du informasjon om hvordan det ser ut nå for tiden:

FAMILIEGUDSTJENESTE

For familier med barn under 10 år: Det blir live familiegudstjeneste fra IMI på Zoom søndager kl. 1100. Det blir interaktivt, spennende formidling og en mulighet til å se andre IMI-fjes. Link til påmelding følger under.

Koble deg på linken her: https://zoom.us/j/7284056232

Familiegudstjenesten starter kl.11.00 søndag, med innslipp i Zoom-rommet fra 10.45. Vi må slippe alle inn manuelt så bare vent til du kommer inn, det skal gå fortløpende. Skru på kamera ditt så alle kan se hverandre. Og lyden har vi av helt til det eventuelt blir annonsert i programmet at lyden skal være på i noen sekunder. Husk å logge dere på før kl.11.00 så dere ikke går glipp av noe. Sendingen varer ca. 45 minutter.

HAR DU PROBLEMER MED Å KOBLE PÅ ZOOM?
Her er noen alternative måter å logge seg på.
  • Trykk på linken og Zoom skal åpne seg selv i Zoom-appen på telefon, nettbrett eller datamaskin. Har du ikke installert dette så følg instruksene på skjermen din.
  • Hvis du ikke kommer videre på linken prøv å kopier adressen inn i en nettleser og følg instruksene derfra.
  • Du kan også kopiere inn den 11-sifrede tallkoden fra linken, som er Meeting ID til gudstjenesten, inn under Join-knappen i Zoom-appen.

PULS

• For barn i 5.-7.klasse: Samling på Zoom kl.12 søndager. Sendingen varer ca. 30 minutter.
Koble deg på linken her: https://us05web.zoom.us/j/2569435254?pwd=dEFGem5IMURQeWtnSlVTQ291M29ndz09

UNGDOM

• For ungdom: I ungdomsarbeidet JOIN lages det egne samlinger på IMI for de ulike aldersgrupper onsdager og torsdager, slik at alle har tilbud om et møtepunkt i uka. Mer informasjon om dette går ut i egen mail til ungdommer og foreldre.

UNGE VOKSNE OG VOKSNE

• For unge voksne og voksne: det lages det et videoopplegg på 20 minutter med vitnesbyrd, input og bønn. Denne som gjøres tilgjengelig allerede fredag før helga og kan sees av alle – men er særlig tenkt for bruk i huskirkene/cellegruppene. Vi oppfordrer huskirkene til å møtes ukentlig i denne tiden, og at man da slår gudstjeneste og huskirkesamling sammen til et felles møtepunkt. Video på norsk og tolket til engelsk finner du under. Og dessuten kan du bruke en av våre lovsangsspillelister fra Spotify.

Spørsmål til samtale:
1. Del en godhetshistorie som har betydd noe for deg?
2. Del ideer om hvordan det kan se ut helt konkret i uka som kommer.
3. Begynn å planlegg hvordan dere kan sette inn turboen i Godhetsuka 2021.

Question for conversation:
1. Share one story about goodness that has meant something to you?
2. Share ideas about what goodness can look like in the coming week.
3. Start planning how you can turn on the turbo for the Goodness Week 2021.

Se og hør tidligere taler og online husgudstjenester

link til podcast-siden vår

MUSIKK

Her finner du spillelister og all vår musikk fra IMI-kirken:

BØNN OG LOVSANG

Menighetens bønn- og lovsangsmøter hver tirsdag er ikke åpne slik retningslinjene er nå.

MINDRE FELLESSKAP

De mindre fellesskapene blir særlig viktig i denne tiden! Ønsker du å bli en del av en huskirke? Ta kontakt med Irene på irene@imikirken.no

Velkommen til å koble deg på – håper vi sees, på den ene eller den andre måten!