Å sette ord på det Gud gjør

av
Marian Nygård

Studentene på Acta bibelskole hadde akkurat fått spørsmål om hva Gud hadde gjort i løpet av det siste året. Det viste seg å være litt vrient

På et øyeblikk ble rommet fylt av summende høyttenkning og skrapende stolbein. For hvordan oppsummerer man egentlig hva Gud har gjort i løpet av et år på bibelskole?

Noen hadde svaret klart med det samme, mens andre vred litt på seg.

Jeg får ikke fortalt alt på noen minutter. Det er greit, velg ut noe.

Men Gud har gjort så mye, jeg vet ikke hva jeg skal si. Du kan velge en historie, så kan du sende meg resten etterpå.

Kan det være noe jeg har hørt andre fortelle? Nei, jeg vil høre hva Gud har gjort i deg og gjennom deg dette siste året.

Og plutselig begynte snøballen å rulle

Her har jeg møtt familie. Gud har møtt meg konkret gjennom mennesker som ikke visste noe om meg eller min situasjon. Jeg har fått håp midt i det som virket håpløst.

Jeg var hjemme i påskeferien. Under et ungdomsmøte fikk jeg dele noen kunnskapsord, vi fikk be for syke og plutselig var det flere som ble friske! Etter hvert gikk noen ungdommer på aktivitetsklubben, mens andre ble igjen for å bli bedt for. Det var bare gøy å se Gud gjøre noe sånt på hjemstedet mitt!

Jeg har blitt så berørt av godheten som jeg har opplevd. Jeg vil ta med meg Godhet til hjemlandet mitt for at folk skal få se at Gud er god!

Vi var ute på ”skattejakt” i sentrum. Vi hadde skrevet opp kunnskapsord, og plutselig sto en mann foran oss som oppfylte alle ordene vi hadde på lappen vår. Til og med hunden hans sto beskrevet! Han ble veldig rørt da han forsto at Gud kjente ham og hadde sendt oss ut for å lete etter ham.

Jeg har fått se at profetiske ord gir folk håp.

Da timen var over, var atmosfæren i rommet endret. En helt vanlig mandag var plutselig fylt med forventning til Gud. Det er det profetiske aspektet ved vitnesbyrd: vi får et glimt av hva Gud vil gjøre i oss og gjennom oss.

Det er fortsatt mulig å søke Acta Bibelskole: http://actabibelskole.no/soknadsskjema/

Du kan også søke våre nye studietilbud - Acta Profetiskole og Acta Helbredelsesskole - for å lære mer om hva Gud vil gjøre gjennom deg.

Dette året har jeg blitt bedre kjent med Gud. Nå vet jeg hva jeg har å gi videre!

7
.
6
.
2017

Kommentarer

Siste blogginnlegg