Blogg /

Agenda 1

Nå skjer det!

Koronakrise? Dette har vi forberedt oss til i mange år.

24.3.2020

Kirken dør

Sakte, men sikkert, over hele verden er kirker i ferd med å dø. Men er det som dør egentlig KIRKEN?

Drøm enda større!

Jeg trodde at jeg drømte stort, men det var bare forspill.

21.1.2020

Det enkle er ofte det beste

«I mine 20 år som pastor har jeg aldri møtt en så enkel og kraftfull undervisning, og så praktisk!»

21.1.2020

Thongsa - en av mine helter!

Alle kan gjøre mennesker til disipler! Det trodde hun på, og det fikk store konsekvenser!

Når Fars-mål blir morsmål

Pinseunderet skjer på nytt hver gang Gud taler gjennom oss og rett inn i hjertet til en annen.

Jesus snakker khmer

Selvsagt gjør han det. Jesus snakker hvert språk og dialekt som finnes. Men hvorfor ble jeg overrasket da dette gikk opp for meg?

21.1.2020

Heller kjøkkenbordsamtale enn styremøte.

Kva skjer med prioriteringane til ein leiar på bedehuset når ein startar i Agenda 1?

Kraften i enhet

Hva skjer når man setter sammen lederskap fra 10 ulike menigheter fra samme by i samme rom i en felles prosess over tre dager?

Er det slik en misjonær ser ut?

En hvit mann som reiser til Hedninglandet for å frelse de innfødte, ikke sant? Eller … nei.