Skribent /

Terje Høyland

Mens vi venter på dommedag

Fredag 18. oktober er det første dommedag i Arne Viste saken. Det må jo bare bli seier, eller....?

Slipp historiene løs!

Folk rundt deg kan være en historie unna å vende hjem til Gud.

This is how I fight my battles

Hva gjør jeg når utfordringer treffer? Når ting ikke ble som jeg hadde håpet og tenkt? Hvordan unngå å bli stoppet av livets harde tak?

Hvilke åndskrefter slipper du inn?

Hva skal få ha innflytelse over deg og ditt liv? Hvilke åndskrefter vil du åpne døra for?

Motbør på å gi?

Ikke før har en bestemt seg for å øke givertjenesten så ramler det inn med regninger og uforutsette utgifter!

Da Aftenbladet glemte Jesus!

Stavanger Aftenblad feirer 125 år i høst – med et program så og si uten fokus på tema som kirke og tro. Hva forteller det om oss som kirke?

På tide å forandre verden?

Sommer gir mulighet til ettertanke og basert på det som ligger bak er det mulig å se fremover.

Alt vi ikke har

Hele vår selvforståelse og vår metodikk er ofte bygd på hva vi har. Dette i skarp kontrast til alt vi ikke har.

Var det lurt å be om vekkelse?

Det tok oss på senga da Gud svarte de manges bønner om gjennombrudd og vekkelse. Hvordan skal vi sammen håndtere de nye mulighetene?

Heftig begeistret på utsiden

Jula er over, pinnekjøtt selges til halv pris, juletrelysene slukkes og hverdagen får ta over igjen. Men hverdagen kan aldri bli den samme.

Er 50 reiser til Kambodsja siden 2010 forsvarlig?

En milepæl passeres i neste uke når jeg legger ut på tur nr. 50! Hvordan kan det forsvares å ha vært så mange ganger i Asia siden 2010?

Det svimler!

2896 flere kristne. 99 nye huskirker er blitt plantet.

Men Gud ville det annerledes

I april er det 7 år siden vi la om Kirkevekst-programmet i Kambodsja. Det holdt på å kollapse før det var begynt!