Blogg /

Internasjonal

Nå er det tid for misjon!

Det er et vindu nå, som verden ikke har sett maken til! Hvor lenge det er åpent, vet ingen!

Hvor i all verden?

Er det sikkert at Gud vil ha deg i Stavanger? Har Gud virkelig sagt?

Går det an å være så lettlurt??!

Oddsen var skyhøy for at jeg skulle klare å holde tritt med Bibelen på et år. Men ikke bare har jeg fullført, jeg er også heftig begeistret!

Forfatter
29.12.2021

«Jaffal ikkje Ninive»

«Stas å være med på det Gud gjør!» og «Herre, her er jeg, send meg!» får et ublidt møte med «Jaffal ikkje Ninive».

Blir det vekkelse i Norge?

Etter forrige verdensomspennende krise ble det en merkbar endring i folket i forhold til å tro på Jesus. Vil vekkelse igjen skje i Norge?

Innføring av en ny valuta?

Gud tar hjertet mitt i stadig større grad for det som ble kalt Hans rikssak. Det har ført til en valuta som er alt annet enn krypto.

Det regner jumbojeter!

Se for deg at det krasjlander 88 stappfulle jumbojeter hver dag!! 44.000 dør - hver dag – uten å ha hørt om Jesus!

Jeg er veien, sannheten og livet

Livet som kristen hadde definitivt vært mye mer behagelig dersom disse ordene fra Jesus ikke var uttalt i bestemt form entall.

Har kirka mistet sin samfunnsrolle?

3. april var det 250 år siden Hans Nielsen Hauge ble født. Er dette tiden for å snakke om kirkas samfunnsrolle fremover?

Er jeg verdig å tilhøre Gud?

Fastetiden er en tid for refleksjon til å gå dypere. På vei ut av pandemien kjenner noen på en opplevelse av å ha sviktet/blitt paralysert

Frykten for fellesskap

Frihet er et av vår tids største idealer. I det vi forvekslet frihet med uavhengighet begynte vandringen bort fra fellesskap.

Kan vi avlyse helvete?

Debatten om helvete har gått i bl.a. Vårt Land en stund og blir igjen aktuell etter NRK-serien «Ikke spør om det». Debatten er ikke ny:

Forfatter
30.11.2020

Å leve familie!

Mens kirker over hele verden stengte ned under korona har denne kirka måttet bygge om to ganger for å få plass til stadig nye.

Spenning gjør’kje farlig

Iblant når spenningsnivået i kirker og menigheter medias søkelys. Ofte ender slike historier med at noen må gå. Men er det eneste utvei?

Fra soldekket på yachten!

I starten av koronautbruddet tenkte vi at alle er i samme båt. Det viste seg å ikke stemme. Vi var på samme hav, men båtene var høyst ulike!