Blogg /

Internasjonal

Spenning gjør’kje farlig

Iblant når spenningsnivået i kirker og menigheter medias søkelys. Ofte ender slike historier med at noen må gå. Men er det eneste utvei?

Fra soldekket på yachten!

I starten av koronautbruddet tenkte vi at alle er i samme båt. Det viste seg å ikke stemme. Vi var på samme hav, men båtene var høyst ulike!

Mens vi venter på dommedag

Fredag 18. oktober er det første dommedag i Arne Viste saken. Det må jo bare bli seier, eller....?

Slipp historiene løs!

Folk rundt deg kan være en historie unna å vende hjem til Gud.

This is how I fight my battles

Hva gjør jeg når utfordringer treffer? Når ting ikke ble som jeg hadde håpet og tenkt? Hvordan unngå å bli stoppet av livets harde tak?

Hele kroppen!

To armer og to ben? Jeg tror det holder med en arm. Har du en rullestol?

Forfatter
21.1.2020

Bevar ditt hjerte!

Jeg kommer aldri til å glemme da vi i 2008, sammen med Irene Cave, introduserte soakingfor første gang, til våre venner i Thailand.

Hvilke åndskrefter slipper du inn?

Hva skal få ha innflytelse over deg og ditt liv? Hvilke åndskrefter vil du åpne døra for?

Motbør på å gi?

Ikke før har en bestemt seg for å øke givertjenesten så ramler det inn med regninger og uforutsette utgifter!

Da Aftenbladet glemte Jesus!

Stavanger Aftenblad feirer 125 år i høst – med et program så og si uten fokus på tema som kirke og tro. Hva forteller det om oss som kirke?

På tide å forandre verden?

Sommer gir mulighet til ettertanke og basert på det som ligger bak er det mulig å se fremover.

Same, same, but different

Hvordan bygger vi relasjon med menighetsledere fra sju land på tre kontinenter? Forskjellene er lett å oppdage, men hva knytter oss sammen?

Forfatter
21.1.2020

Alt vi ikke har

Hele vår selvforståelse og vår metodikk er ofte bygd på hva vi har. Dette i skarp kontrast til alt vi ikke har.

Var det lurt å be om vekkelse?

Det tok oss på senga da Gud svarte de manges bønner om gjennombrudd og vekkelse. Hvordan skal vi sammen håndtere de nye mulighetene?

Heftig begeistret på utsiden

Jula er over, pinnekjøtt selges til halv pris, juletrelysene slukkes og hverdagen får ta over igjen. Men hverdagen kan aldri bli den samme.