Skribent /

Bjørn Wang

Kjære kristne ungdomsleder

Denne teksten bygger på det premisset at flest mulig bør komme til tro på Jesus og bli disippelgjort til et liv i etterfølgelse av Ham.

Energilekkasje

En av de store energilekkasjene våre er bekymring. La meg gi deg sju punkter i beste amerikanske selvhjelpsstil!

21.1.2020

Det er ikke tanken som teller!

Godhet fra uventet hold, enten det dreier seg om en praktisk håndsrekning, et vennlig svar eller andre ting, gjør noe med de fleste av oss.

21.1.2020

Om å våge å være både sann og nær

Hvordan kan vi være både sanne og nær de menneskene vi er uenig med?

Å få liv i gamle glør

Kan man vekke døende menigheter til live? IMI Institutt for teologi, misjon og ledelse reiser til Øst-London for å lære mer.

Frivillig eller motvillig?

Er det hensiktsmessig å forvente takk og anerkjennende ord når vi bruker tid, evner og nådegaver til å gjøre en frivillig innsats?

Min kamp eller Guds?

Lar du omstendighetene definere hvem du er eller hva du kan gjøre, eller lar du Gud vise deg hva som er det neste skrittet du skal ta?

Om å velge menighet

Har du valgt menigheten din?