Skribent /

Marian Nygård

Retning i annerledesåret 2020

Dette var det året det var så bratt. Så annerledes. Det brøt med forventningene våre. 2020 kom som en ubuden gjest og ble værende.

Forfatter
11.12.2020

Kjærlighet i koronaens tid

Hvordan ser kjærlighet ut i en tid som utfordrer? Hvor omsorg måles i meter, og hvor klemmen erstattes med en ekstra dose håndsprit?

Vaner som gir et lykkelig liv

Nettavisen meldte nylig at forskning har identifisert seks vaner som gi deg et lykkelig liv. Men disse vanene høres kjent ut?

På tur med Jesus

Vi vil bare være med på det som Gud gjør. Vi stiller ikke spørsmål ved hvordan han gjør det.

Såkorn som forvandler et liv og en by

Jorun møtte kl. 9 presis i kaffebaren Imitator – akkurat som avtalt. Hun hadde en historie å fortelle.

Kaffe, sjokolade, mus og menighet

Hva kan forklare gjennomgripende endringer og eksplosiv vekst på Cuba? Foruten en uslåelig kombo av norsk sjokolade og cubansk kaffe?

Bratt læringskurve på Cuba

Vi var tilbake på Cuba for den andre Agenda 1-samlingen. Nå ville det vise seg om undervisningen vår hadde slått rot i det virkelige livet.

Kirke komplett med griser og mango

«Da kommer dere til kirka mi i morgen?» Han så oppmuntrende på meg.

Helbredelse og de der profetiske greiene

Med det samme vi var ute av dørene, snudde den cubanske pastoren seg mot meg og sa: «Sånn! Nå må du fortelle meg alt om Helbredelsesrommet!»

Glede og oppvåkning på Cuba!

En spent gjeng ankom Havanna i mai. Teamet fra IMI-kirken og Normisjon gledet seg til å kjøre den aller første Agenda 1-samlingen på Cuba.

Benjamin følger Jesus og kan miste alt. Er det verdt det?

Nå begynner ankesaken om konvertitten Benjamin. Vil norske myndigheter anerkjenne hans tro, eller sendes han tilbake til Afghanistan?

Valg med store konsekvenser

Harald Haukås hadde akkurat begynt som fondsforvalter i Skagen Fondene da det demret for ham at han ville gjøre noe annet.

IMPULS – et blaff eller en investering i evigheten?

2 100 ungdommer har tilbrakt helga på IMPULS. 400 frivillige har lagt ned utallige timer. Hva står igjen?

Kraften i et kunnskapsord

Hvordan ville det være hvis du fikk et ord fra Gud? To kvinner forteller her om hva som skjedde da ett kunnskapsord traff dem begge.

Pensjonisttilværelsen i kirken?

Kjellaug og Kåre Bødalen syntes ikke at det var et alternativ å sitte hjemme. De ønsket seg nye utfordringer i et inspirerende fellesskap.