Helbredelse er på Guds hjerte!

av
Kamilla Normandbo

Helbredelse er ikke bare noe som var for Jesus og disiplene. Å be for syke er noe Gud har kalt alle som tror på Jesus til å gjøre.

Helbredelse er på Guds hjerte. Gjennom hele Bibelen ser vi at Gud har omsorg for de som er syke eller har plager. Alle som kom til Jesus ble helbredet og demonstrerte slik Guds rike i ord og kraft. Jesus utrustet disiplene sine til å helbrede syke, dette ser vi konsekvensene av gjennom hele apostlenes gjerninger. Heldigvis slutter det ikke med dem. I Joh 20,21 sier Jesus ”Som Faderen har sendt Meg, sender jeg dere.” Her ser vi at Jesus sender ut sine etterfølgere for å fortsette den gjerning han gjorde. Helbredelse er ikke bare noe som var for Jesus og disiplene. Å be for syke er noe Gud har kalt alle som tror på Jesus til å gjøre. Den samme Hellig Ånd som var i disiplene er i meg og deg i dag. Det er fantastiske nyheter!

 

Helbredelse er fortsatt på Guds hjerte. Mange mennesker i dag sliter med sykdom og plager. Gud ser de som har det vondt og er full av omsorg og barmhjertighet for dem. Derfor har han kalt oss, helt vanlige mennesker som tror på Jesus, til å be for de som er syke. Jeg tror Gud ønsker å helbrede like mye i dag, som han gjorde da han levde på jorden. Gud er den samme i går, i dag og til evig tid.

 

Kan det være at noen av oss kvier oss for å be om helbredelse fordi vi har dårlige erfaringer med å be for syke eller er utrygge på hvordan det skal gjøres? Jeg har gode nyheter! Jesus ønsker å helbrede mennesker gjennom deg. Han lengter etter å vise sin godhet gjennom helbredelse. Min erfaring er at selv om jeg ikke ser alle blir helbredet, erfarer jeg at mange blir helbredet. Jeg ønsker ikke at mine erfaringer skal være standarden for hva som er mulig for en troende, men bibelen. Bibelen er tydelig på at Gud ønsker å helbrede, det er Guds hjerte. Ingenting er umulig for Gud!

 

På Acta bibelskole har vi erfart at Gud har helbredet flere av våre studenter i høst. Vi har en verdi for å feire det Gud gjør. Vi har sett gang på gang at når vi deler vitnesbyrd om det Gud har gjort, så skaper dette en forventning om at Gud kan gjøre det igjen. Hver gang en person blir helbredet, så viser det Guds godhet til mennesker og det gir Gud ære.

 

Her kommer noen vitnesbyrd fra Acta elevene:

-         En elev har hatt en skade i foten siden 2012. På oppstartsturen så fikk hun mer smerter i foten og måtte gå med krykker. På kveldssamlingen ble det åpnet opp for forbønn og hun ble bedt for. I begynnelsen kjente hun ingen endring. De fortsatte å be og etter at de hadde bedt omtrent 6-7 ganger, var all smerte i foten borte og hun trengte ikke å gå med krykker. Hun sa det var en ubeskrivelig god opplevelse. I ettertid har hun ikke kjent smerter i foten. Takk Jesus!

 

-         En elev hadde fått en infeksjon og det var noe galt med blodet hennes.

Hun følte seg ofte svimmel, hadde mye hodepine og synet ble ofte uklart. På de verste dagene måtte hun ligge i sengen og hvile. Legene visste ikke hva som var galt. Dette skjedde en uke før bibelskolen startet og hun var fortsatt ikke frisk da bibelskolen startet. Hun tok mye medisiner og var ofte redd og lei seg. Det var flere som hadde bedt for hun, men hun hadde ikke blitt bedre. En kveld minte Gud hun på løftet i Jes. 53,5b ”ved Hans sår har vi fått legedom” og hun erfarte Guds omsorg. Den kvelden ble hun fullstendig helbredet. Hun sov kjempe godt den natten. Hun har vært hos doktoren og tatt nye blodprøver og alt er i orden. Gud er god!

 

Er du nysgjerrig på å lære mer om helbredelse? Høsten 2018 starter vi med Acta Helbredelsesskole. Søk Acta Helbredelsesskole her: http://actabibelskole.no/soknadsskjema/

18
.
9
.
2017

Kommentarer

Siste blogginnlegg