"Jeg er ikke vant med sånt. Jeg svever!"

av
Marian Nygård

Godhet som forvandler

”Jeg hadde sendt inn en søknad til Godhet, men da jeg så alle disse menneskene stå utenfor døra mi, ble jeg helt satt ut.”

Hagen som var forsømt og ustelt, er nå en pryd for nabolaget. ”Jeg har problemer med ryggen min, og det har vært helt umulig for meg å holde hagen min,” forteller hun. ”Syrintreet var i ferd med å ta kveld på grunn av alt ugresset. Jeg tok kontakt med Godhet i håp om at jeg kanskje kunne få litt hjelp til plenklipping og luking.”

En kveld kom telefonen fra Godhet om at en gjeng var på vei for å hjelpe til.

”Plutselig sto de der, en hel gjeng med fantastiske mennesker. Alle var så positive og vennlige, til og med barna var med og hjalp til. Akkurat da jeg tenkte på om jeg kanskje kunne servere noe, kom en av damene med jordbær og vaniljesaus, og så koste vi oss sammen. Ikke nok med at de hjalp meg, men de serverte meg i tillegg!"

"Jeg er ikke vant med sånt. Jeg svever! Nå blir det mange gode sommerdager i hagen!”

Hun forteller at hun også fikk hjelp fra Godhet for flere år siden. Da var det en frisør som klippet håret hennes. I forkant hadde hun vært redd for å gå til frisøren, og det var mange år siden forrige hårklipp. Etter en god opplevelse hos Godhetsfrisøren, var hun kurert for frykten. ”Jeg har ikke vært redd for det etterpå,” sier hun. ”Angsten er helt borte.”

Dagen etter opprydningen i hagen, gikk hun på besøk til en venninne som satt med brukket ankel. Hun hadde opplevd noe godt som hun kunne gi videre.

Hun har erfart at godhet smitter og gir resultater som varer langt utover en uke i juni.

10
.
10
.
2017

Kommentarer

Siste blogginnlegg