Kan du vise deg for meg, Gud?

av
Marian Nygård

- Jeg har alltid forholdt meg til Ordet, og det er bra. Men jeg ønsket å se mer!

Bjørn Mike Boge var i Bethel Church i nord-California sammen med folk fra IMI. I forkant av turen hadde han bestemt seg for at han ønsket å motta bønneveiledning under oppholdet. Det vil si at man sammen med en veileder stiller spørsmål som fører til mer innsikt inn i det usynlige.

”Jeg lærte at jeg kan stille Gud spørsmål. Bønneveilederen kunne for eksempel si ‘Hva tror du Gud sier om deg?’ Så skulle jeg lytte og be. Etter hvert fikk jeg noen tanker som jeg delte, og dermed opplevde jeg at Den Hellige Ånd ledet meg til å si det som Gud sier om meg. Det var første gang jeg opplevde at Gud svarte meg direkte på et spørsmål.

Jeg har på mange måter følt at jeg tror kaldt. Jeg har blitt opplært til at jeg har Ordet, og at jeg dermed ikke trenger å føle noe som helst; jeg kan bare forholde meg til at ”det står skrevet”. Det er bra å holde seg til Ordet, men i tillegg ønsket jeg å se mer av Gud.

”Kan du vise deg for meg så jeg kan se deg, Gud?” spurte jeg.  Jeg tror jo på ham! Jeg vil bare se ham. Og det var det jeg ba om.

Vi satt der i et halvt minutts tid. Plutselig så jeg noe ut av høyre øyekrok. Det var som en hvit vinge.

Etterpå spurte mentoren min: ”Så du noe?” Jeg følte ikke jeg kunne si noe om det jeg hadde skimtet, det var jo bare tuppen av en vinge. Hva var vel det å si noe om? Vi fortsatte veiledningen, og den var kjempebra. Men mot slutten spurte veilederen min igjen: ”Så du virkelig ikke den engelen som sto bak deg?” Da skjønte jeg jo at jeg faktisk hadde sett vingen!

Det var en øyeåpner for meg. Det jeg leser i Guds ord, kan jeg forestille meg. Jeg kan se for mitt indre øye hva som skjer. Jeg prøver det på Guds ord og tar vare på det som samsvarer.

Etterpå forsto jeg at tankene som jeg av og til har, kanskje betyr noe mer enn at jeg er på randen av ett eller annet. Det kan rett og slett være at jeg ser det som ikke er synlig for det blotte øye.

Jeg jobber som illustratør og designer. Etter bønneveiledningen opplevde jeg at jeg fikk forsterket mine ferdigheter til å grafisk uttrykke abstrakte utfordringer. Det er en evne som jeg stadig utvikler, men som fikk en jumpstart i Bethel!”

Det er Bjørn som har tegnet utsmykningen utenfor Bønnehuset på IMI: ”Når du først kommer inn, ser du bare glimtet av en vinge, men når du kommer ut av bønnehuset, ser du alt: Duen som er Den Hellige Ånd, og hendene og hjertene våre som strekker seg mot Jesus.”

Du er hjertelig velkommen til å besøke Bønnehuset, det er åpent fra morgen til kveld.

Hvis du har lyst å være med til Bethel Church i høst, kan du melde deg på her: 

https://www.checkin.no/event/14354/festreise-hoest-2017-tur-til-bethel-church

Meld deg på kjapt for å sikre deg konferansebillett i Bethel!

22
.
6
.
2017

Kommentarer

Siste blogginnlegg