Kraften i et kunnskapsord

av
Marian Nygård

Hvordan ville det være hvis du fikk et ord fra Gud? To kvinner forteller her om hva som skjedde da ett kunnskapsord traff dem begge.

På bønnemøtet foran hver gudstjeneste lytter vi til Gud og spør ham om hva han vil gjøre. Kunnskapsord er informasjon som man ikke naturlig ville hatt, men som Gud gir fordi han ønsker å møte mennesker. Det kan dreie seg om sykdommer han ønsker å helbrede eller omstendigheter han vil endre.

Kunnskapsord springer ut fra den nære relasjonen med Jesus. ”Jeg kaller dere venner, for jeg har gjort kjent for dere alt jeg har hørt av min Far.” (Joh 15,15b)

Venner snakker sammen. De betror hverandre hemmeligheter og stoler på at informasjonen forvaltes godt. Når vi på overnaturlig vis får del i opplysninger som vi ikke naturlig har tilgang til, er det fordi Gud elsker menneskene omkring oss. Derfor deler vi kunnskapsord: for å gi Gud ære og sette mennesker i frihet.

Flere av disse ordene har ikke betydning for folk flest, men er uendelig viktige for dem det gjelder.

 

En invitasjon

Kunnskapsordet er en invitasjon fra Gud til å gå inn i det som han har for deg. Du kan altså velge å la være. Det er ikke slik at om noen nevner navnet ditt, sykdommen din eller omstendighetene dine, du reise deg og gi deg til kjenne. Du ikke bli bedt for. Du må faktisk ikke bli helbredet, hvis du ikke vil. Valget er ditt.

Men du kan.

Du får lov.

I møte med Guds godhet kan du få ta i mot.

Det er heller ikke slik at alle blir helbredet. Men vi ser at mange av dem som responderer på kunnskapsord, blir helbredet allerede før de blir bedt for. Gud gjør det han vil – slik han vil.

 

Livet under en Åpen himmel

Under Åpen himmel-konferansen delte Randy Clark flere kunnskapsord. Et av de ordene var smerte i nedre del av ryggen, på venstre side, ut mot hofta. Her er historien til to av kvinnene som reiste seg på det kunnskapsordet.

Jeg hadde ikke store forventninger til å bli helbredet da jeg kom til konferansen, jeg tenkte egentlig ikke på det! Randy Clark ga et kunnskapsord om smerte i ryggen, nederst på venstre side. Jeg har hatt bekkenplager siden første svangerskap for 13 år siden. Det var vært en vedvarende smerte som jeg bare har blitt vant til. Etter et svangerskap for to år siden, ble jeg veldig dårlig og klarte nesten ikke å gå. Det har blitt bedre etter kiropraktorbehandling, men jeg har hatt en låsning som har gjort vanskelig å kle på meg. Jeg måtte sette meg ned for å kunne ta på meg buksa. I går kjente jeg at det gjorde veldig vondt.

Etter at Randy sa ut kunnskapsordet, ba han for alle dem som hadde plager med nedre del av ryggen og bekkenet. Jeg tenkte: ”Det tar jeg mot!” Da jeg skulle teste det ut etterpå, var smertene fullstendig borte. Jesus er god!

Hun sparket ut i lufta for å vise bevegelser som hun tidligere ikke hadde kunnet gjøre, og som nå ikke ga noen smerter. Forsamlingen jublet og gledet seg med henne!

 

Vondt å sitte og ligge

Jeg har hatt mye vondt i hoftene og har betennelser som har gitt store smerter som strålte ned i beina. Det gjorde vondt å sitte og ligge. Jeg reiste meg på Randy Clarks ord om smerter i hoftene i går. Han sa venstre hofte, men jeg reiste meg fordi jeg hadde vondt i begge!

Jeg gikk like greit til forbønn to ganger fordi jeg hadde kjent at det var tiltakende vondt utover dagen. Nettene har vært vonde, og det har vært vondt å ligge på siden. Men i natt har jeg ikke hatt vondt! Smertene er helt borte!

Ny jubel i salen! Hun som hadde hatt så vondt, kunne nå glede seg over smertefrie netter og full bevegelighet. Det var vel verdt å feire!

 

Nysgjerrig på kunnskapsord?

Du er velkommen på Profetisk kurs i IMI-kirken hver tirsdag kl 18. Her får du lære mer om å høre Guds stemme og hvordan du kan dele videre det han forteller deg.

16
.
1
.
2018

Kommentarer

Siste blogginnlegg