Nytt, spennende samarbeid signert!

av
Egil Elling Ellingsen

I dag har vi signert en avtale som gjør at studenttilbudet vårt gjør et kvantesprang!

Vår nye avtale med HLT, Høyskolen for ledelse og teologi, gjør det mulig for oss sammen å tilby en treårig teologi- og lederutdannelse fra august 2020 med utgangspunkt i vårt hus. Det gleder vi oss til!

Vi ønsker å være med i formingen av morgendagens teologer og kristne ledere i alle samfunnsområder. Det er årsaken til at vi siden 2015 har hatt IMI Institutt – og årsaken til at vi nå tar et nytt steg sammen med HLT og etablerer HLT Stavanger – i samarbeid med IMI-kirken.

Vi er overbevist om at samarbeidet vil gi studentene et solid faglig fundament, relevant praksis og åndelig forming. 

Samtalene med HLT-ledelsen har pågått en tid. Helt fra første gang vi møttes, har vi hatt en opplevelse av fellesskap, av felles drømmer og mål. Vi opplever at vi tenker veldig likt om behovet for en menighets- og praksisnær teologiutdannelse.

Det er derfor en stor glede å kunne presentere nyheten om samarbeidet med Høyskolen for ledelse og teologi. I første rekke handler det om ett årsstudium i teologi og ledelse, som vi hittil har gjort på IMI Institutt. Avtalen gjør det også mulig å kunne ta en bachelor ved HLT.

Men først og fremst handler samarbeidet om et brennende ønske om å kunne utdanne ledere til kirken i Norge de neste tiårene.

Les mer: HLT Stavanger ser dagens lys

En nøkkel for morgendagens lederskap ligger i å sammenholde Gudsrike-dimensjonen med det misjonale livet. Derfor er det viktig for oss –og for HLT – at utdannelsen er sterkt knyttet til en livskraftig menighet som IMI-kirken.

HLT oppretter med dette sin første avdeling utenfor Stabekk. Det synes vi er kult! Her vil du som student leve tett på IMI-kirkens liv, med felles lokaler og praksisplasser i menigheten. Slik får du gjøre erfaringer av Gudsliv og menighetsliv, samtidig som du får teologisk innføring og inviteres til å reflektere over det du erfarer. 

HLT Stavanger erstatter IMI Institutt, som har samarbeidet med VID vitenskapelige høgskole (tidligere Misjonshøgskolen). Vi er svært takknemlige for samarbeidet vi har hatt med VID, samtidig som vi gleder oss over det nye steget vi presenterer i dag.

Les mer om det nye studietilbudet her:

11
.
12
.
2019

Kommentarer

Siste blogginnlegg