O jul med IMI

av
Geir Loftesnes

IMI stenger ikke ned

Så ble ikke julen helt slik vi så for oss. Men IMI stenger ikke ned, for det er jo vi som er IMI – du og jeg - og alle de ca. 1250 andre menneskene som tilhører oss! Sammen kan vi ta imot og gi videre julens gode nyheter der hvor vi er.

Julen er en fin tid, men også en sårbar tid for mange. Et forstørrelsesglass på hvordan vi har det, som noen har sagt. Vi oppmuntrer hverandre til fortsatt å finne måter å møtes på i denne tiden, og på den måten ta vare på hverandre – selvsagt innenfor det som er godt smittevern. Vi er også blitt minnet om at vi skal få være «håpsbærere» i denne tiden, og det kan ha mange ulike uttrykk. Hvordan ser det ut for deg?

Utover dette, skal vi få samles til julegudstjeneste kl. 15 på julaften
.

Vi har planlagt en flott høytidsgudstjeneste for å feire at Gud ble menneske og flyttet inn i nabolaget vårt. Det vil være en stream på nettet fra kl. 15, som varer i ca. 45 min. Første del passer også godt for barn. Sett deg ned i «go’sofaen» med de du feirer jul med, og koble deg på! Vi lover ikke bare julestemning, men høytid og nydelig fokus inn i julehøytiden. Du finner info om dette på vår facebookside når det nærmer seg og vi streamer fra vår youtubeside.

Ellers, vi kommer tilbake etter nyttår om hvordan gudstjenestesamlingene ser ut da. Frem til da…

Velsignetjulehøytid, 

Egil Elling Ellingsen, Geir & Hanne Therese Loftesnes

En redigert utgave av teksten ble sendt på e-post til medlemmene 17.des

20
.
12
.
2021

Kommentarer

Siste blogginnlegg