Blogg

Energilekkasje

En av de store energilekkasjene våre er bekymring. La meg gi deg sju punkter i beste amerikanske selvhjelpsstil!

Motbør på å gi?

Ikke før har en bestemt seg for å øke givertjenesten så ramler det inn med regninger og uforutsette utgifter!

Ka med ongane?!

Her kommer vi – ingen aldersgrense i Guds rike

Kaffe, sjokolade, mus og menighet

Hva kan forklare gjennomgripende endringer og eksplosiv vekst på Cuba? Foruten en uslåelig kombo av norsk sjokolade og cubansk kaffe?

Bratt læringskurve på Cuba

Vi var tilbake på Cuba for den andre Agenda 1-samlingen. Nå ville det vise seg om undervisningen vår hadde slått rot i det virkelige livet.

Det er ikke tanken som teller!

Godhet fra uventet hold, enten det dreier seg om en praktisk håndsrekning, et vennlig svar eller andre ting, gjør noe med de fleste av oss.

Pilegrimsreise til USA

Det enkle er ofte det beste. Men ikke alltid.

Vær med og bygg neste generasjon

”Vi trenger en foreldregenerasjon som våger å involvere seg"

Drøm enda større!

Jeg trodde at jeg drømte stort, men det var bare forspill.

Retningsvalg og godhet

Hva vil du jeg skal bidra med?

Frimodig tro

Når vi snakker om tro skapes rom for tro.

Da Aftenbladet glemte Jesus!

Stavanger Aftenblad feirer 125 år i høst – med et program så og si uten fokus på tema som kirke og tro. Hva forteller det om oss som kirke?

Det enkle er ofte det beste

«I mine 20 år som pastor har jeg aldri møtt en så enkel og kraftfull undervisning, og så praktisk!»

21.1.2020

Om å våge å være både sann og nær

Hvordan kan vi være både sanne og nær de menneskene vi er uenig med?

21.1.2020

På tide å forandre verden?

Sommer gir mulighet til ettertanke og basert på det som ligger bak er det mulig å se fremover.