Blogg

Hvordan leder Gud?

For en kristen bør det være viktig å få øye på hva Gud gjør og bli en del av det.

31.5.2021

Innføring av en ny valuta?

Gud tar hjertet mitt i stadig større grad for det som ble kalt Hans rikssak. Det har ført til en valuta som er alt annet enn krypto.

Hvilket språk snakker Gud?

Språk skiller folk, men på pinsedagen gjenforente Gud folkeslagene med Åndens språk.

19.5.2021

Mitt eller Bibelens gudsbilde?

Når du endelig har kommet deg gjennom alle fem mosebøkene, bare for å oppdage at fortsettelsen er enda mer utfordrende!

Det regner jumbojeter!

Se for deg at det krasjlander 88 stappfulle jumbojeter hver dag!! 44.000 dør - hver dag – uten å ha hørt om Jesus!

Tempo for livet

For oss som ønsker et litt saktere tempo

Jeg er veien, sannheten og livet

Livet som kristen hadde definitivt vært mye mer behagelig dersom disse ordene fra Jesus ikke var uttalt i bestemt form entall.

Raushet i pandemiens tid

Skal vi la raushet være en del av den nye normalen?

Vent på meg, Gud!

Venter Gud mer på oss enn vi på ham?

Om kristendom og politikk

Er det greit at kristne ledere flagger partipolitiske standpunkt fra talerstol og på facebook?

19.4.2021

Har kirka mistet sin samfunnsrolle?

3. april var det 250 år siden Hans Nielsen Hauge ble født. Er dette tiden for å snakke om kirkas samfunnsrolle fremover?

Så nå vil du tilbake til Egypt?

Er vi på vei mot det lovede landet eller vil vi tilbake til det trygge og kjente?

7.4.2021

Ingenting er for mørkt for lyset

Det pågår et åndelig gjennombrudd i Thailand. Fra mitt hjemmekontor blir jeg grepet av sterke historier om frelse, frihet og Guds nærvær.

IMI + ACTA = SANT

ACTA IMI-kirkens bibelskole feirer snart 30-årsjubileum. Jeg har tenkt mye på hva som er arven vår – og hva vi fortsatt skal være.

Er jeg verdig å tilhøre Gud?

Fastetiden er en tid for refleksjon til å gå dypere. På vei ut av pandemien kjenner noen på en opplevelse av å ha sviktet/blitt paralysert