Blogg

Stop Hiding

"What does this mean to stop hiding? How have I been hiding? Why have you spoken these Words to me Father?"

Et øyeblikk som forandret!

Ingen av oss forsto det da det skjedde, men dette øyeblikket i april 2010 skulle forandre kirka i Kambodsja.

Forakt ikke de små begynnelsene

Det så ut til å være over før det egentlig begynte. Det var stusslig, men siste ord var ikke sagt:

17.11.2022

«Er du homofob?» eller «Hater du kvinner?»

Hvordan skaper vi rom for forskjellige meninger i samfunnet vårt?

12 grunner for at IMI driver med høyere utdanning

Hvorfor har IMI-kirken engasjert seg i høyere utdanning, og hvorfor det er viktig og riktig å bruke ressurser på dette?

22.9.2022

20 kjappe vitnesbyrd

Impulsbevegelsen stormer frem i Thailand! Vi har lenge operert på den thailandske landsbygden, men nå var tiden kommet for hovedstaden.

Når Gud ikke følger spillereglene

Vi har en hang til det religiøse. Over tid får vi gjerne vaner som blir til forventninger overfor Gud. Det har aldri Gud tatt hensyn til.

Compete eller Complete?

Skal vi samarbeide med konkurrentene?

23.5.2022

Nå er det tid for misjon!

Det er et vindu nå, som verden ikke har sett maken til! Hvor lenge det er åpent, vet ingen!

Kjære kristne mor og far

Har du hatt en god prat med tenåringen din om meningen med livet, om Guds hensikter, kall og ledelse?

Hvor i all verden?

Er det sikkert at Gud vil ha deg i Stavanger? Har Gud virkelig sagt?

Gud er ikke fargeblind

Hvordan min politiske korrekthet ble korrigert

Fra kremboller til faste

Min erfaring er at når vi lager rom for å søke Gud, trenger vi ikke stresse med hva som kommer ut av det.

Ungdommens lidenskap og de eldres visdom

Vi trenger en foreldregenerasjon som står sammen med våre ungdomsledere!

23.2.2022

Tid for å drømme igjen?

«Korleis står det til med visjonane?» Jeg glemmer aldri det spørsmålet, som jeg fikk av en eldre forkynner da jeg selv var i 20-årene.

28.1.2022