Blogg

Bønn og faste: Gud holder ikke avstand

Et viktig redskap for å høre Guds stemme inn i en urolig tid.

Hva gjør du i ventetida?

Nå er livet uforutsigbart. Rutiner står på vent, og det kan være vanskelig å få øye på Gud. Hva trenger vi å vite om Gud i ventetida?

Nå skjer det!

Koronakrise? Dette har vi forberedt oss til i mange år.

24.3.2020

Huskirke på Messenger er fullt mulig!

Når koronaviruset spres raskere enn ild i tørt gress – hvordan skal vi da kunne samles i huskirken?

17.3.2020

På tur med Jesus

Vi vil bare være med på det som Gud gjør. Vi stiller ikke spørsmål ved hvordan han gjør det.

Skuffet over at Arne Viste-anken ble avvist

-Vi er overrasket over utfallet. Vi hadde håpet at lagmannsretten ville sett inn på grunnlovens rolle i spørsmålet.

Nytt, spennende samarbeid signert!

I dag har vi signert en avtale som gjør at studenttilbudet vårt gjør et kvantesprang!

Såkorn som forvandler et liv og en by

Jorun møtte kl. 9 presis i kaffebaren Imitator – akkurat som avtalt. Hun hadde en historie å fortelle.

Mens vi venter på dommedag

Fredag 18. oktober er det første dommedag i Arne Viste saken. Det må jo bare bli seier, eller....?

Hvem oppdrar hvem?

- Du vaska ikkje henda, pappa!

Kjære kristne ungdomsleder

Denne teksten bygger på det premisset at flest mulig bør komme til tro på Jesus og bli disippelgjort til et liv i etterfølgelse av Ham.

21.1.2020

Slipp historiene løs!

Folk rundt deg kan være en historie unna å vende hjem til Gud.

Kristen-nerding eller kroppsbygging?

Mangfold er en forutsetning for modenhet.

This is how I fight my battles

Hva gjør jeg når utfordringer treffer? Når ting ikke ble som jeg hadde håpet og tenkt? Hvordan unngå å bli stoppet av livets harde tak?