Blogg

Kan vi avlyse helvete?

Debatten om helvete har gått i bl.a. Vårt Land en stund og blir igjen aktuell etter NRK-serien «Ikke spør om det». Debatten er ikke ny:

Forfatter
30.11.2020

Å leve familie!

Mens kirker over hele verden stengte ned under korona har denne kirka måttet bygge om to ganger for å få plass til stadig nye.

Stavanger, verdens lys?

Kan en spøk fra Mimir Kristjánsson si noe sant?

Forfatter
27.10.2020

Med Godhet til Libanon

Når krisen har rammet, betydde det mye at noen fra et annet land ville bry seg.

Under overflaten

Dystre tall om kristen tro skal få utfordre oss som kirke og Jesus-etterfølgere, men ikke ta fra oss frimodigheten.

Trump eller Biden?

Å riste på hodet av Donald Trump er en enkel øvelse. Kanskje vi heller skulle stille noen selvransakende spørsmål?

Spenning gjør’kje farlig

Iblant når spenningsnivået i kirker og menigheter medias søkelys. Ofte ender slike historier med at noen må gå. Men er det eneste utvei?

Kjærlighet i koronaens tid

Hvordan ser kjærlighet ut i en tid som utfordrer? Hvor omsorg måles i meter, og hvor klemmen erstattes med en ekstra dose håndsprit?

Fra soldekket på yachten!

I starten av koronautbruddet tenkte vi at alle er i samme båt. Det viste seg å ikke stemme. Vi var på samme hav, men båtene var høyst ulike!

Vaner som gir et lykkelig liv

Nettavisen meldte nylig at forskning har identifisert seks vaner som gi deg et lykkelig liv. Men disse vanene høres kjent ut?

Høyesterett avslår anken fra Arne Viste

IMI-kirken er skuffet over at Høyesterett avslår anken fra Arne Viste. Situasjonen blir stadig verre for de 3000 lengeventende asylsøkerne.

God mat lagd i kjærlighet forandrer?

Behovet for Godhet blir ikke mindre om samfunnet åpnes opp igjen.

Fra respons til retning

Med Korona ble mye endret veldig raskt. Men hvordan endrer denne tiden oss på lang sikt?

Bønn og faste: Gud holder ikke avstand

Et viktig redskap for å høre Guds stemme inn i en urolig tid.

Hva gjør du i ventetida?

Nå er livet uforutsigbart. Rutiner står på vent, og det kan være vanskelig å få øye på Gud. Hva trenger vi å vite om Gud i ventetida?