Blogg

Nytt, spennende samarbeid signert!

I dag har vi signert en avtale som gjør at studenttilbudet vårt gjør et kvantesprang!

Såkorn som forvandler et liv og en by

Jorun møtte kl. 9 presis i kaffebaren Imitator – akkurat som avtalt. Hun hadde en historie å fortelle.

Mens vi venter på dommedag

Fredag 18. oktober er det første dommedag i Arne Viste saken. Det må jo bare bli seier, eller....?

Hvem oppdrar hvem?

- Du vaska ikkje henda, pappa!

Kjære kristne ungdomsleder

Denne teksten bygger på det premisset at flest mulig bør komme til tro på Jesus og bli disippelgjort til et liv i etterfølgelse av Ham.

Slipp historiene løs!

Folk rundt deg kan være en historie unna å vende hjem til Gud.

Kristen-nerding eller kroppsbygging?

Mangfold er en forutsetning for modenhet.

This is how I fight my battles

Hva gjør jeg når utfordringer treffer? Når ting ikke ble som jeg hadde håpet og tenkt? Hvordan unngå å bli stoppet av livets harde tak?

«Er jeg god nok?»

Et velkjent og sårbar spørsmål. Men hva er svaret?

Hele kroppen!

To armer og to ben? Jeg tror det holder med en arm. Har du en rullestol?

Bevar ditt hjerte!

Jeg kommer aldri til å glemme da vi i 2008, sammen med Irene Cave, introduserte soakingfor første gang, til våre venner i Thailand.

Hvilke åndskrefter slipper du inn?

Hva skal få ha innflytelse over deg og ditt liv? Hvilke åndskrefter vil du åpne døra for?

Kirken dør

Sakte, men sikkert, over hele verden er kirker i ferd med å dø. Men er det som dør egentlig KIRKEN?

Energilekkasje

En av de store energilekkasjene våre er bekymring. La meg gi deg sju punkter i beste amerikanske selvhjelpsstil!